AKTUALIZÁCIA: Zuzanu Strausz Plačkovú obvinili z drogovej trestnej činnosti! Čo všetko polícia zhabala?

NETKY.SK • 28 September 2021, 10:58 • 2 min
AKTUALIZÁCIA: Zuzanu Strausz Plačkovú obvinili z drogovej trestnej činnosti! Čo všetko polícia zhabala?

BRATISLAVA - Niekdajšiu účinkujúcu z reality šou Hotel Paradise spájajú so skupinou, ktorá sa venovala obchodovaniu s drogami. Polícia v rámci razie našla pervitín, zbrane i nemalú finančnú hotovosť.

slovakia

left justify in out

Aktualizované 28. septembra 13:50

 

Slovenská influencerka Zuzana Strausz Plačková čelí obvineniam z drogovej trestnej činnosti a členstva v zločineckej skupine. Vyplýva to z vyjadrenia, ktoré polícia poskytla na sociálnej sieti. V rámci akcie obvinili všetkých 15 zadržaných osôb a zhabali vyše 9 kilogramov pervitínu. "Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry obvinil 15 osôb z trestného činu založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny a drogovej trestnej činnosti. Počas domových prehliadok sme zaistili viac ako 9 kilogramov metamfetamínu, z ktorých by sa dalo vyrobiť minimálne 90 000 jednorazových dávok drogy. Zaistili sme tiež zbrane, strelivo, cigarety a viac ako 70 000 eur v hotovosti. Naďalej pokračujú procesné úkony, v tejto chvíli preto nie je možné poskytnúť viac informácií," uviedla polícia dnes popoludní na svojom Facebooku. 

 

 

img

 

Hviezdu reality šou Hotel Paradise zadržali v pondelok spolu s jej manželom Reném a vykonali domové prehliadky v ich bratislavskom byte i novom dome v Miloslavove. Národná kriminálna agentúra (NAKA) tak spravila v rámci rozsiahlej protidrogovej razie, počas ktorej zasahovala na viacerých miestach po západnom Slovensku. 

 

Prečítajte si tiež: Žiadne pyžamo. Polícia odviedla Plačkovú v outfite za tisíce eur

 

Polícia na sociálnej sieti predtým potvrdila, že zadržala 15 osôb. "Príslušníci Národnej kriminálnej agentúry zasahujú od skorých ranných hodín na viacerých miestach vo viacerých krajoch, v Bratislavskom, Trnavskom a Trenčianskom kraji. Počas protidrogovej akcie policajti vykonali viacero domových prehliadok aj prehliadok nebytových priestorov, zadržali 15 osôb," napísali na Facebooku.

 

Plačková počas zásahu stihla povedať, že sa k celej kauze vyjadrí na Instagrame, kde má vyše 770-tisíc followerov. 

 

K téme: Zadržanie Plačkovej vyvolalo vlnu reakcií. Mama si ju zastala




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies