Zuzanu Belohorcovú čaká v novom roku plavba po Karibiku

NETKY.SK • 30 December 2016, 13:51 • 2 min
Zuzanu Belohorcovú čaká v novom roku plavba po Karibiku

BRATISLAVA - Bývalá moderátorka Zuzana Belohorcová oslávi Silvester na Floride, v kruhu rodiny a priateľov. Bude sa popíjať šampanské a sledovať ohňostroj.

slovakia

left justify in out

„Silvester pravidelne trávime u nás na vyhliadke v Portofino Tower na 30. poschodí, v kruhu rodiny a priateľov, kde máme výhľad na celé Miami. Strieľame šampanské a sledujeme ohňostroje. Je to nádhera! Celé Miami máme ako na dlani a tento rok si to užijeme aj s mojou sestričkou. Hneď 2. januára vyrážame celá rodina, aj so sestrou a jej priateľom, na sedemdňovú plavbu po Karibiku. Super si to užijeme,“ nevie sa už dočkať Belohorcová.


Do nového roka si zo všetkého najviac želá zdravie, šťastie a lásku pre celú rodinu. „Pokiaľ sú naše deťúrence zdravé a celá naša rodinka, každý rok je pre mňa krásny a výnimočný. Máme doma už veľkú školáčku, tak sme hrdí, šťastní rodičia, pretože nám Salminka robí veľkú radosť. Patrí medzi najšikovnejšie a najmúdrejšie deti z triedy, a to je v špeciálnej výberovej triede, tak si prajeme, aby bola taká úspešná v škole i naďalej. Nevinko je spokojný v škôlke a chodí tam s radosťou, čo je tiež veľmi dôležité. My s manželom sme rozbehli nový internetový biznis, tak nech sa nám darí aj naďalej,” dodala.


Na otázku, či si dáva predsavzatia a na čo sa teší v nasledujúcom roku, odpovedala: „Teším sa na rok 2017 ako taký, na Salminkine úspechy v škole, na svojich milovaných rodičov, ktorí prídu v januári na dva mesiace, na Vlastikovu rodinu, ktorá nás tiež príde pozrieť a na leto strávené na Slovensku a v Čechách, kde si to zas užijeme.”



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies