Zuzana Smatanová pokračuje vo výrobe špeciálnych náramkov

NETKY.SK • 16 Júl 2014, 13:05 • 2 min
Zuzana Smatanová pokračuje vo výrobe špeciálnych náramkov

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Zuzana Smatanová pokračuje vo výrobe náramkov, ktoré obsahujú aj názvy jej piesní.

slovakia

left justify in out

Vlastnoručne vyrobené kožené doplnky si fanúšikovia a fanúšičky môžu objednať prostredníctvom oficiálnej webstránky www.zuzanasmatanova.sk.

 

"Keďže som večne tvorivý človek, tak mi napadlo vytvoriť sériu vlastnoručne vyrobených kožených náramkov s názvami mojich pesničiek. Chcela som fanúšikov potešiť niečím jedinečným, čo ich bude spájať so mnou aj s ich obľúbenými skladbami, ktoré pre nich niečo znamenajú. Takto si chvíle, ktoré sa im spájajú s mojimi piesňami, môžu pripomínať a zároveň ich nosiť ako svoje životné krédo, ako napríklad - Nech sa deje, čo sa má, Dnes sa mi nechce nič alebo Čo má prísť, príde. Ja sama nosím odjakživa rôzne náramky, takže mám k tomuto doplnku blízky vzťah," uviedla speváčka, ktorej pri výrobe pomáha mama. 

 

"Pracujem na nich sama, ale ak potrebujem niečo priviazať, pritiahnuť, pomôže mi s tým moja mama. Musím sa priznať, že je to veľmi pracná robota, ale zároveň je to pre mňa relax a tvorivá zábava. No nie som žiadna továreň na náramky, pretože väčšinu času koncertujem a venujem sa hudbe. Na začiatku som urobila len pár náramkov, ale po zverejnení fotografií na mojom oficiálnom Facebooku a v e-shope sa na mňa vysypala kopa objednávok a za pomerne krátky čas mi došli skoro všetky náramky," prezradila hudobníčka, ktorá po letných festivaloch plánuje jesenné akustické turné po Slovensku. 

 

Tridsaťročná Zuzana Smatanová odštartovala hudobnú kariéru po tom, čo sa v roku 2003 stala víťazkou autorskej hudobnej súťaže Coca-Cola PopStar. Na konte má albumy Entirely good (2003), Svet mi stúpil na nohu (2005), Tabletky odvahy (2007), Live (2008), Gemini (2009), Dvere (2011) a výberovku Momenty (2013). Spolupracovala aj so skupinami Desmod a IMT Smile či s hudobníkom Petrom Nagyom. Je držiteľkou šiestich Zlatých Slávikov v kategórii Speváčka roka (2005 - 2010) a množstva ďalších ocenení. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies