Zuzana Plačková sa ešte včera pýšila luxusnou villou. Dnes u nej kukláči hľadali drogy!

NETKY.SK • 27 September 2021, 18:52 • 2 min
Zuzana Plačková sa ešte včera pýšila luxusnou villou. Dnes u nej kukláči hľadali drogy!

BRATISLAVA – V putách skončila Queen Plačková pre podozrenia z drogovej trestnej činnosti. Akú má šancu vrátiť sa dnes domov?

slovakia

left justify in out

Jedna z najznámejších slovenských infuenceriek Zuzana Strausz-Plačková sa ešte včera na sociálnych sieťach stihla pochváliť svojou luxusnou vilou v Miloslavove. Verným followerom ukázala krásnu kuchyňu, obrovský šatník či vonkajší bazén. Ako v príspevku priznala, na dome ich s manželom čaká ešte množstvo práce. Zároveň ale neskrývala úprimnú radosť z nového hniezdočka  lásky. 

 

V čase, kedy Queen Plačková zapĺňala obsahom sociálne siete, ešte netušila, do akého rána sa v pondelok zobudí. Dnes ju a jej manžela Reného odviedli elitní policajti z Národnej kriminálnej agentúry pre podozrenia z drogovej trestnej činnosti. V putách skončilo ďalších 13 ľudí z rôznych kútov Slovenska. To, či sa dnes ešte vráti domov, je otázne.

 

Po zadržaní ju policajti predviedli pred vyšetrovateľa, ktorý rozhodne, či podá návrh na jej obvinenie. Ak by aj nie, pre Queen Plačkovú sa týmto všetko zatiaľ nekončí. Stále môže zostať v pozícii podozrivej. Informovala o tom televízia Markíza. 

 

Existuje pritom viacero scenárov, ako to dopadne s kráľovnou Instagramu za údajnú spoluprácu so zločineckou skupinou obchodujúcou s narkotikami. Ak ju obvinia, tak ju môžu s obvinením na krku vyšetrovať na slobode alebo dajú vyšetrovatelia návrh na väzbu. Toto musia stihnúť do 48 hodín, teda do stredy rána.

 

Ako televízia pripomína, v prípade obzvlášť závažných zločinov, do ktorých spadá aj zločinecká skupina, Plačkovú môžu držať až 72 hodín. Následne musí sudca rozhodnúť, či ju vezme alebo nevezme do väzby. 

 

Súvisiaci článok: VIDEO: NAKA zadržala Zuzanu Strausz Plačkovú!

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies