Zuzana Plačková a jej manžel už nie sú obvinení, generálna prokuratúra zrušila ich obvinenie

NETKY.SK • 17 Máj 2022, 14:36 • 2 min
Zuzana Plačková a jej manžel už nie sú obvinení, generálna prokuratúra zrušila ich obvinenie

BRATISLAVA - Generálna prokuratúra (GP) SR zrušila obvinenie influencerke Zuzane S. P. a jej manželovi Renému S. Dôvodom je nesplnenie podmienok na vznesenie obvinenia. Vyplýva to z informácií, ktoré TASR poskytol hovorca GP SR Dalibor Skladan. Upozornil na to Plus jeden deň.

slovakia

left justify in out

„Generálny prokurátor SR v zastúpení prvým námestníkom generálneho prokurátora SR Jozefom Kanderom dňa 16. mája 2022 vyhovel návrhu obvinených Z. S. P. a R. S. a zrušil uznesenie o vznesení obvinenia pre drogovú trestnú činnosť a iné," priblížil hovorca. Ako ďalej uviedol, uznesenie bude po jeho doručení procesným stranám a následnej anonymizácii zverejnené na webe GP SR.

 

img

 

Dvojicu obvinila NAKA v rámci minuloročnej akcie, ktorú vykonala na západe Slovenska. Zaistených bolo vtedy viac ako deväť kilogramov pervitínu a obvinených 15 osôb z trestného činu založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny i drogovej trestnej činnosti.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies