Zuzana Norisová má rada zážitkové darčeky

NETKY.SK • 23 December 2016, 09:59 • 2 min
Zuzana Norisová má rada zážitkové darčeky

BRATISLAVA - Slovenská herečka Zuzana Norisová obľubuje zážitkové darčeky.

slovakia

left justify in out

„Ja ich milujem a aj ich väčšinou dávam.  Napríklad nejaké pobyty, kam všetci ideme a tým, že tie kupóny sú časovo obmedzené, tak sa vždy dokopeme a jeden termín si proste všetci nájdeme. To bude asi aj tento rok. Vždy to riešim na poslednú chvíľu,“ povedala v rozhovore pre agentúru SITA.


Sviatkovať plánuje 37-ročná rodáčka z Malaciek na Slovensku. „Na Štedrý deň budeme v trojici s Ondríkom (Ondrej Kovaľ, herečkin partner, pozn. red.) a s maličkou a na Prvý sviatok vianočný ideme aj so Soničkou za maminou. Tam si robíme druhé Vianoce. Vždy si hovoríme, že bude málo darčekov a vždy ich je strašne veľa. A na Štefana chodíme zas za bratrancami, takže budeme cez sviatky tak pendlovať,“ priblížila Norisová.


Známa herečka sa na Vianoce vraj vždy veľmi teší. „Budem mať zapnuté rozprávky a budem úplne šťastná. Neviem, prečo dávajú rozprávky už len na Vianoce, aspoň mám taký pocit, ale teším sa na všetky. Žiadnu síce kvôli maličkej nevidím do konca, ale to vôbec nevadí. A teším sa tiež, ako budem piecť, už máme aj stromček... Milujem ten vianočný gýč, keď všetko svieti. Potom mi je vždy po Silvestri ľúto, že tie svetlá zhasli,“ poznamenala.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies