Zuzana Mikulcová bude hostkou Jamesa Blunta v Bratislave

NETKY.SK • 22 Október 2014, 11:36 • 2 min
Zuzana Mikulcová bude hostkou Jamesa Blunta v Bratislave

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Zuzana Mikulcová vystúpi 28. októbra v bratislavskej Aegon aréne Národného tenisového centra (NTC) ako špeciálna hostka britského speváka Jamesa Blunta. Interpretka, ktorú budú sprevádzať dvaja hudobníci, sa predstaví s akustickým setom.

slovakia

left justify in out

"Je to veľká výzva, ešte som pred takým množstvom ľudí na pódiu nestála. Nesmierne si cením takúto príležitosť a bude mi cťou tam zahrať pár mojich piesní. S chlapcami sa už veľmi tešíme," uviedla.

 

Zuzana Mikulcová pochádza z Rimavskej Soboty. Hudbe sa venuje už od detstva. Texty píše v slovenčine. Fanúšikovia a fanúšičky ju môžu poznať napríklad z kapely Sanyland, v ktorej sa stretla s Jurajom Griglákom, Petrom Binderom či Petrom Szabadosom. Uspela tiež v súťaži Nové tváre slovenského jazzu 2009. Predstavila sa aj v televíznom programe Legendy popu. 

 

Štyridsaťročný bývalý vojak James Blunt vydal prvý album Back To Bedlam v roku 2004. Štúdiovka sa stala vo Veľkej Británii najpredávanejšou nahrávkou nultých rokov 21. storočia. Na konte má tiež počiny All the Lost Souls (2007), Some Kind Of Trouble (2010) a Moon Landing (2013). K jeho najúspešnejším hitom patria skladby You're Beautiful, Wisemen, Goodbye My Lover, Carry You Home či 1973. Je držiteľom dvoch BRIT Awards, dvoch Ivor Novello Awards, dvoch MTV Video Music Awards a päť ráz ho nominovali na Grammy. V Bratislave sa predstaví v rámci Moon Landing 2014 World Tour. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona