Zuzana Mauréry bude moderovať podujatie Symfónia ľadu

NETKY.SK • 12 August 2013, 13:42 • 2 min
Zuzana Mauréry bude moderovať podujatie Symfónia ľadu

BRATISLAVA - Slovenská herečka a speváčka Zuzana Mauréry bude moderovať podujatie s názvom Symfónia ľadu, ktoré sa uskutoční 8. októbra na bratislavskom Zimnom Štadióne Ondreja Nepelu.

slovakia

left justify in out

"Je to trocha nadnesené. Ja totiž moderovať neviem a nerada fušujem majstrom do remesla. Sľúbili mi však, že moderovanie v tomto prípade bude znamenať len stručné ohlásenie programu," vysvetlila Mauréry.

Počas šou, ktorá spája prvky muzikálu, opery a krasokorčuľovania, vystúpia viacerí držitelia a držiteľky medailí z majstrovstiev sveta, Európy i zimných olympijských hier. Predstavia sa napríklad Alexej Jagudin, Iľja Averbuch, Maxim Marinin, ale aj dvojice ako napríklad Tatiana Navková a Roman Kostomarov, Maria Petrová a Alexej Tichonov alebo Albena Denková a Maxim Staviskij. 

O hudobnú časť sa postarajú Eva Urbanová, Daniel Hůlka, Petra Peterová a tiež sólisti z Moskvy. Diváci a diváčky sa môžu tešiť na operné piesne a rockové i muzikálové skladby. Jednu pieseň si zasieva aj Zuzana Mauréry. "Popri áriách pani Urbanovej, pána Hůlku, ale aj ruských spevákov zaznie jediná slovenská skladba. Chystáme prekvapenie, ktoré bude akousi slovenskou čerešničkou na torte," dodala Mauréry. 

Vstupenky na podujatie, ktoré sa malo konať pôvodne v apríli, sú v predaji v sieti Ticketportal. Lístky na zrušený aprílový termín sú však platné aj na októbrový dátum. 

Symfónia ľadu sa okrem Bratislavy predstaví aj 5. októbra v Prahe, 6. októbra v Ostrave a 7. októbra v Brne. 

Informácie pochádzajú od Nory Krchňákovej z agentúry Propaganda House a z webovej stránky www.212.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona