Zuzana Krónerová v GUnaGU ako nádejná herečka

NETKY.SK • 21 Október 2016, 16:16 • 2 min
Zuzana Krónerová v GUnaGU ako nádejná herečka

BRATISLAVA - Kultové bratislavské divadlo GUnaGU privíta na svojej scéne po prvý raz ako hosťujúcu herečku Zuzanu Krónerovú.

slovakia

left justify in out

Známa herečka si zahrá titulnú úlohu v novinke Viliama Klimáčka Herečky (miluj blížneho svojho). Hru, ktorú Klimáček napísal podľa skutočnej udalosti, uvedie GUnaGU v dvoch premiérach už tento víkend, v sobotu a v nedeľu o 19:30, agentúru SITA o tom informovala produkčná manažérka divadla GUnaGU Linda Skrúcaná. V sídle divadla na Františkánskom námestí 7 v centre Starého Mesta si titul záujemcovia najbližšie môžu pozrieť 24. a 25. októbra a 2. novembra.


Komédia Herečky (miluj blížneho svojho) zavedie publikum na súkromný kurz herectva, do ktorého sa prihlásia nielen mladí ľudia, čo by radi študovali na Vysokej škole múzických umení, ale aj tri frustrované ženy.

 

Bývalá štátna úradníčka (Zuzana Kronerová), poisťováčka (Zuzana Šebová) a prekladateľka (Darina Abrahámová) sa nechcú stať herečkami, ale chcú si len vyriešiť problémy s mužmi, susedmi, partnermi. Ich učiteľ (Viktor Horján) s nimi najprv cvičí chôdzu, pohyb, reč, nechá ich vyrozprávať a na záver ako "absolventské predstavenie" všetky zahrajú balkónovú scénu z Rómea a Júlie, ktorá sa zvráti v nechcenú grotesku, avizuje divadlo novinku od autora a režiséra Viliama Klimáčka. Na hre spolupracoval ako autor hudby Slavo Solovic a autorka kostýmov Renáta Ormandíková. Viac informácií možno nájsť na webstránke https://www.gunagu.sk.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies