Zuzana Kronerová: Svoju hereckú kariéru na Slovensku som ukončila pred 25 rokmi

NETKY.SK • 5 Júl 2015, 19:24 • 2 min
Zuzana Kronerová: Svoju hereckú kariéru na Slovensku som ukončila pred 25 rokmi

KARLOVY VARY - Herečka Zuzana Kronerová sa dnes na tlačovej konferencii k českej snímke ,,Domácí péče" vyjadrila o domácej filmovej scéne. Prečo považuje svoju kariéru na Slovensku za ukončenú sa dozviete v nasledujúcom článku.

slovakia

left justify in out

Snímka ,,Domácí péče" je debutom režiséra Sláveka Horáka, ktorý sa na nej podieľal i ako scenárista a producent. Do jednej z rolí obsadil i mladú začínajúcu herečku Sáru Venclovskú. Novinárov na konferencii preto zaujímalo, prečo ostrieľaná Kronerová ponuku prijala a či sa nebála práce s debutantmi.

 

,,Naopak, ja vášnivo rada pracujem s debutantami! Na Slovensku sa natáča asi o 20 krát menej filmov ako v Čechách a tým si vysvetľujem, že v nich nemôžeme všetci hrať.Takže ja už som sa so slovenskou filmovou tvorbou s úctou a láskou rozlúčila už asi pred 25 rokmi."

 

Herečka následne dodala, že určitou satisfakciou je pre ňu fakt, že s produkciou filmu spolupracovala slovenská RTVS. ,,Tento film je tak trocha slovenský, to ma veľmi teší."

 

Kronerová si v snímke zahrala po boku známych mien z českej filmovej scény ako sú Bolek Polívka, Alena Mihulová či Tatiana Vilhelmová. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies