Zuzana Kronerová obdivuje Luďka Sobotu

NETKY.SK • 12 Január 2017, 15:44 • 2 min
Zuzana Kronerová obdivuje Luďka Sobotu

BRATISLAVA - Slovenská herečka Zuzana Kronerová je dlhoročnou obdivovateľkou českého herca Luďka Sobotu.

slovakia

left justify in out

„Som a vždy som bola obdivovateľkou skvelých komických výkonov Luďka Sobotu, aj ako zabávača aj ako herca. Milujem film Jáchyme, hoď ho do stroje! To bolo geniálne, aj jeho výkon, ale doteraz som nevedela, aký je to človek,“ prezradila v rozhovore pre agentúru SITA.

 

 

Kronerová sa so Sobotom osobne stretla až nedávno, počas nakrúcania komédie Všetko alebo nič, v ktorej tvoria manželský pár. „Ako veľa veľkých klaunov a komikov je to nesmierne plachý a hanblivý pán, ktorý ma oslovil až po pätnástich minútach rozpačitého mlčania na pľaci, no potom, keď sme sa mali možnosť rozprávať, som si potvrdila, že je to nesmierne vzdelaný a rozhľadený pán, ktorý sa o všetko zaujíma,“ podotkla 64-ročná rodáčka z Martina, ktorá by svojho obľúbenca rada videla i v divadle. „Luděk je aj výborným dramatickým hercom, žiaľ, som ho ešte v divadle nevidela, ale počula som, že vynikajúco zahral Zdravého nemocného. Sám o sebe hovorí, že je hypochonder, takže mu túto Moliérovu postavu hneď ponúkli, že on to zahrá najlepšie a verím, že bol geniálny. Dúfam, že sa s ním ešte pracovne niekedy stretnem,“ uzavrela Kronerová.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies