Zuzana Kanócz neplánovane otehotnela, s Jurajom Lojom čaká tretie dieťa

NETKY.SK • 15 Máj 2018, 11:01 • 2 min
Zuzana Kanócz neplánovane otehotnela, s Jurajom Lojom čaká tretie dieťa

BRATISLAVA - Populárna herečka Zuzana Kanócz a jej partner, tiež obľúbený herec Juraj Loj sa čoskoro stanú trojnásobnými rodičmi. Známa 38-ročná slovenská herečka je podľa informácií týždenníka Šarm v šiestom mesiaci tehotenstva. Radostnú novinu sa jej teda podarilo utajiť naozaj dlho.

slovakia

left justify in out

„Bábätko nebolo plánované a bolo to pre nás veľké prekvapenie,“ povedala spokojná budúca trojnásobná mamička, ktorá bude musieť znovu zavesiť hereckú kariéru na klinec.

 

A ako sa s bruškom teraz cíti? „Ďakujem, dobre. Vládzem už síce menej, ale ešte stále som čiperka,“ priznáva.

 

S partnerom Jurajom už poznajú pohlavie bábätka, ale nechávajú si to zatiaľ pre seba.

 

Príchod nového súrodenca však už pred svojimi deťmi Lucasom a Izabellou neutaja. Z maminkinho tehotenstva sú vraj obaja nadšení. „Sú veľmi rozkošní, rozprávajú sa s bábätkom a bozkávajú bruško. Izabella tvrdí, že aj ona má v brušku bábätko,“ smeje sa herečka, ktorá síce vie, že s tromi deťmi to bude fuška, no obavy rozhodne nemá.

 

A ako na príchod ďalšieho člena do rodiny reagoval Zuzanin partner Juraj Loj? „Bol takisto prekvapený ako ja, pretože sme mali už iné plány. Ale prijali sme to a tešíme sa z nášho tretieho dieťatka,“ uzatvorila herečka pre týždenník Šarm.

 

 

img

Zuzana Kanócz a Juraj Loj. Foto: FB

 

 

Zuazana Kanócz a Juraj Loj sú spolu už 11 rokov a majú štvorročného Lucasa a dvojročnú Izabellu. Ako sa pred časom vyjadrili, svadbu neplánujú, pretože na potvrdenie svojej lásky nepotrebujú žiadny papier.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies