Zuzana Čaputová vyzýva občanov k využitiu testovania, ktorú ponúkajú samosprávy

NETKY.SK • 9 Január 2021, 14:38 • 2 min
Zuzana Čaputová vyzýva občanov k využitiu testovania, ktorú ponúkajú samosprávy

BRATISLAVA - Prezidentka SR Zuzana Čaputová oceňuje aktivity samospráv v nepriaznivej situácii, v ktorej sa slovenské obce a mestá nachádzajú.

slovakia

left justify in out

Prezidentka Zuzana Čaputová uviedla vo svojom profile na sociálnej sieti, že plošné testovanie v mestách považuje za správny a naozaj  nevyhnutný krok. Občanov vyzvala, aby využili možnosť otestovať sa, ktorú samosprávy v spolupráci s vládou tento víkend ponúkajú. 

 

img

 



„Testovanie, či už podmienené výnimkami zo zákazu vychádzania, aké prebieha v najväčšom ohnisku nákazy v Nitre, alebo dobrovoľné, aké práve prebieha v Košiciach a v Púchove, je popri platných opatreniach obmedzujúcich mobilitu tým správnym a nevyhnutným krokom. S vírusom musíme bojovať ešte pred nemocnicami, skôr než príde k preplneniu všetkých nemocníc a k úplnému vyčerpaniu zdravotníkov. Ďakujem každému jednému, kto sa v tejto situácii postavil do prvej línie,“ napísala Zuzana Čaputová.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies