Zuzana Čaputová v ohrození! Pozitívny test na koronavírus! Ako to zvláda?

NETKY.SK • 8 Jún 2022, 18:36 • 2 min
Zuzana Čaputová v ohrození! Pozitívny test na koronavírus! Ako to zvláda?

Prezidentka Zuzana Čaputová mala pozitívny výsledok testu na koronavírus. Z tohto dôvodu zrušila svoj pracovný program na najbližšie dni aj plánovanú pracovnú cestu do zahraničia, informoval hovorca hlavy štátu Martin Strižinec.

slovakia

left justify in out

Prezidentka mala v stredu večer odcestovať spolu s poľským prezidentom Andrzejom Dudom do Portugalska a Talianska, aby na spoločných rokovaniach s portugalským prezidentom a premiérom a talianskym prezidentom podporili udelenie kandidátskeho štatútu pre Ukrajinu na vstup do Európskej únie a zároveň diskutovať aj o energetickej bezpečnosti a možných alternatívnych spôsoboch dodávok plynu na Slovensko.

 

img

 

Túto spoločnú iniciatívu navrhla prezidentka Čaputová počas nedávnej návštevy prezidenta Dudu v Bratislave. „S prezidentom Dudom chceme ešte pred hlasovaním na samite lídrov v Bruseli podporiť kandidátsky status Ukrajiny. Veľmi ma mrzí, že sa k prezidentovi Dudovi nemôžem napokon pripojiť,“ uviedla Čaputová.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies