Zuzana Čaputová chce testovanie na hraniciach. Máme síce zlé čísla, ale aj takéto veľké množstvo vyliečených

NETKY.SK • 4 November 2020, 11:20 • 2 min
Zuzana Čaputová chce testovanie na hraniciach. Máme síce zlé čísla, ale aj takéto veľké množstvo vyliečených

Prezidentka republiky považuje za dôležité, aby sme vedeli, kto k nám vstupuje. Umrelo ďalších 26 osôb.

slovakia

left justify in out

Slovenská hlava štátu je za to, aby sa zaviedlo testovania na koronavírus na slovenských hraniciach. Informovala o tom po stretnutí s premiérom Igorom Matovičom. Bude rada, ak sa pravidelne budú testovať aj obyvatelia domovov sociálnych služieb a zdravotníkov.

 


„Je veľmi dôležité, aby sme mali pod kontrolou aj to, kto do našej krajiny vstupuje,“ povedala prezidentka Zuzana Čaputová.

 

U nás pribudlo ďalších 3 216 nakazených koronavírusom. Vyplynulo to z nových 13 377 testov. 26 ďalších ľudí svojmu boju s novým koronavírusom podľahli, spolu tak na Slovensku zomrelo 261 pacientov. Pozitívom je, že svoj boj s novým koronavírusom zvládlo ďalších 1 217 občanov, patria tak k 15 474 už zotaveným Slovákom. Prezradila to hovorkyňa Ministerstva zdravotníctva SR Zuzana Eliášová.

 

Pri úspešnom zvládnutí pandémie chceme pomôcť aj my, preto si na stránke shop.netky.sk môžete kúpiť dezinfekčné gély a rúška.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies