Zuzana Čaputová chce, aby sme pri prípitkoch mali aj túto špeciálnu pomyselnú brzdu

NETKY.SK • 31 December 2020, 14:14 • 2 min
Zuzana Čaputová chce, aby sme pri prípitkoch mali aj túto špeciálnu pomyselnú brzdu

Hlava štátu dôrazne upozornila, že silvestrovská noc môže priniesť aj veľmi nepekné vytriezvenie, ak nebudeme opatrní.

slovakia

left justify in out

Prezidentka a najvyššia veliteľka ozbrojených síl, ktorá sa už vyjadrila, že podporí vládu v prísnejších opatreniach na zastavenie šírenia koronavírusu, na Silvestra vydala dôležitú výzvu.

 

Prezidentka je presvedčená, že práve naše rozhodnutie, ako sa budeme správať najbližšiu noc, môže byť zárodok k veľmi kritickej situácii. Ak však budeme ostražití, môžeme možný katastrofický scenár v slovenských nemocniciach ubrzdiť.

 

 

„Ubiehajú posledné chvíle starého roka a čaká nás silvestrovská noc. Noc, ktorá vo veľkej miere určí aj epidemiologickú situáciu najbližších dní a týždňov,“ napísala prezidentka na sociálnej sieti s tým, aby sme boli maximálne zodpovední.

 

„Buďme prosím obozretní a zdržanliví, jedna prehýrená noc nestojí za vyčerpanie zdravotníkov pri nových pacientoch s covidom a nestojí ani za ohrozenie zdravia nás a našich blízkych,“ doplnila hlava štátu.

 

Dodala, aby sa rok 2021 na Slovensku vítal maximálne pokorne. Je presvedčená, že tak ušetríme dôležité sily nám i zdravotníkom. Dezinfekčné gély a rúška nájdete aj na shop.netky.sk Prečítajte si aj o silvestrovskej výzve premiéra Matoviča občanom a o tom, čo sa zmení od polnoci.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies