Zuzana Belohorcová sa vydala za Vlastu Hájeka

NETKY.SK • 24 Máj 2012, 20:27 • 2 min
Zuzana Belohorcová sa vydala za Vlastu Hájeka

Zuzana Belohorcová sa vydala za Vlastu Hájeka - Celebrity Moderátorka Zuzana Belohorcová sa podľa informácií portálu Blesk. cz vydala.

slovakia

left justify in out

img

Moderátorka Zuzana Belohorcová sa podľa informácií portálu Blesk.cz vydala. S dlhoročným partnerom Vlastom Hájekom si povedala áno v utorok večer na neznámom mieste. "Bola to veľmi spontánna akcia," potvrdila Blesku Belohorcová, ktorá však odmietla uviesť podrobnosti. Hájeka, s ktorým má dvojročnú dcérku Salmu, si nezobrala v USA, kde väčšinu roka bývajú, ale v Česku.

Zuzana Belohorcová vyštudovala operný spev a klavír. Po skončení školy pracovala ako televízna hlásateľka a neskôr moderátorka na Slovensku i v Česku. Moderovala napríklad relácie Peříčko a Láskanie či slovenskú verziu reality šou Big Brother. Zahrala si tiež vo filmoch Zostane to medzi nami (2004) a Vy nám taky, šéfe! (2008). Pózovala pre známy pánsky magazín Playboy.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies