Zútulnite si byt pomoc závesov a záclon

NETKY.SK • 11 November 2014, 11:00 • 2 min
Zútulnite si byt pomoc závesov a záclon

BRATISLAVA - Stačí kus látky a izba zrazu vyzerá úplne inak. Chcete aj vy svojej domácnosti vdýchnuť nový život? Vyskúšajte úžasné nápady na dekorovanie a z vášho bytu či domu bude doslova sálať rodinné teplo a pohoda.

slovakia

left justify in out

Spôsobov ako záclony a závesy naaranžovať je mnoho. Môžete zostať u obyčajného zavesenia, spustenia pozdĺž okien alebo si s nimi trošku pohrať a vytvoriť tak na okne originálnu výzdobu.

obrazok

Záleží iba na vašej fantázii a vkuse. Nebojte sa kombinovať farby, rôzne zväzovať dva kusy, stiahnutia pásikom, mašľou alebo obmotávania.

obrazok

Použiť ich môžete nie len do okien. Bola by veľká škoda nevyužiť ich variabilnosť a schopnosť oživiť každý priestor. Aj vo voľnom priestore dokážu veľa a majú svoj účel. Napríklad opticky oddelia časť bytu a dodajú na intimite. A čo tak zavesiť si záves nad posteľ a využiť ho ako baldachýn?

obrazok



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona