Žukov: Nechceme na našich športovcov vyvíjať medailový tlak

NETKY.SK • 4 November 2013, 15:01 • 2 min
Žukov: Nechceme na našich športovcov vyvíjať medailový tlak

MOSKVA - Prezident Ruského olympijského výboru Alexander Žukov uviedol, že nechcú na športovcov pred ZOH 2014 v Soči vyvíjať zbytočný tlak v súvislosti s ich medailovým ziskom.

slovakia

left justify in out

"Nemienime pred nich stavať žiadne medailové ciele," vyjadril sa pre televízny kanál "Dážď" Žukov v reakcii na ministra športu Vitalija Mutka, ktorý pred niekoľkými dňami povedal, že tretie miesto v medailovej bilancii bude pre Rusko dobrým výsledkom. "Našou snahou bude predstaviť sa na olympiáde v Soči v čo najlepšom svetle. Na to sa naši športovci zameriavajú, na olympiádu sa pripravujú ako na najdôležitejšie podujatie vo svojom živote. Zbytočne túto situáciu viac vyhrocovať a ešte viac ich inšpirovať nemá význam. Treba sa len dobre pripraviť a veriť našim športovcom." Žukov zároveň konštatoval, že všetky športové zariadenia sú na 100 percent hotové. "Žiaľ, ešte nie je dobudovaný veľký štadión, na ktorom sa uskutoční slávnostné otvorenie i ukončenie ZOH. Ale aj on bude rýchlo hotový. A základné objekty sú dokončené. Hotely sa dokončujú a pokračuje sa v úpravách všetkých území tak, aby bolo všetko pekné."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies