Zúfalé VIDEO Kráska v rukách netvora: Bývalú brazílsku Miss dobil do krvi jej ex-manžel

NETKY.SK • 29 November 2016, 19:37 • 2 min
Zúfalé VIDEO Kráska v rukách netvora: Bývalú brazílsku Miss dobil do krvi jej ex-manžel

TEIXEIRA DE FREITAS - Bývalá brazílska kráľovná krásy Renata Lustosa (27) zverejnila šokujúce video s pomliaždenou a skrvavenou tvárou potom, čo ju údajne brutálne zbil jej ex-manžel Leonardo Ramos Henriques.

slovakia

left justify in out

Popritom ako krvácala z nosa aj z úst, sa vyspovedala do kamery, pričom takto nedopadla prvýkrát. Obeťou domáceho násilia je už niekoľko rokov.

 

Video nahrala na Instagram minulý štvrtok, pričom šokovala tisíce svojich fanúšikov. Dôvodom sporu, ktorý bitke predchádzal mala byť hádka o starostlivosť o dieťa. Pre zúfalé video, sa rozhodla preto, že zákony v krajine nie sú dostatočné na ochranu žien a bolo by podľa nej zbytočné ísť na políciu.

 

Renata v nahrávke spomenula aj to, že celý incident videl aj ich dvojročný syn, ktorý tiež utrpel škrabance a modriny, keď sa snažil matku brániť. "Opäť som utrpela fyzický útok pre triviálne argumenty a klamstvá. Nezáleží na tom, či sa mýlim ja, alebo on, nič neodobruje muža zbiť ženu, nič, nič, nič! Náš syn videl všetko! Čo môžem robiť s takým monštrom?“ hovorí vo videu a potláča slzy.

 

Ďalej povedala, že tamojšie zákony sú úplne na nič. Ak by agresora nahlásila polícii, zatkli by ho na jeden deň a potom by bol opäť na slobode. „Miliónkrát mi sľúbil, že ak ho zatknú, vráti sa a zabije ma. Nepochybujem o tom, že by to naozaj urobil. Rozhodla som sa, že sa teda ani nebudem obťažovať nahlásiť prípad,“ vysvetľuje.

 

 

Kráske sa však od ľudí dostalo veľkej podpory a video sa dostalo do rúk polície. Renata si situáciu napokon rozmyslela a predsa nabrala odvahu domáhať sa svojho práva. Policajti z miestnej stanice sú presvedčení, že Renáta príde vypovedať. Už podstúpila lekárske vyšetrenie a minulý piatok podala oficiálnu sťažnosť.

 

Obvinený, ktorý sa živý ako podnikateľ, údajne Renatu často bil aj keď bola tehotná. Agresívne správanie znášala dlhé roky, kým sa konečne odvážila požiadať o rozvod.

 

"Napokon som sa rozhodla ohlásiť týranie, pretože som dostala veľkú podporu od mnohých ľudí. Urobila som správnu vec. Ženy nesmú mlčať. Musíme učiť naše deti, aby rešpektovali ženy a musíme ich učiť my, ich rodičia. Musíme ich naučiť rešpektu, rovnosti a láske," povedala.

 

Henriquesov právnik Gine Alberta Kinjyo obvinenia proti jeho klientovi samozrejme odmieta.

 

Kvôli veľkému množstvu týraných žien v Brazílii zriadili špeciálne policajné stanice pre ženy, útočiská a 24-hodinové linky pomoci ako aj špecializovane zdravotné zariadenia.

 

Renata, ktorá v roku 2001 vyhrala Miss Piauí a o šesť rokov neskôr Miss Bahia, teraz pracuje ako modeloví a kozmetická poradkyňa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies