Zubizarreta: Každý hráč Barcelony je lepší ako Ronaldo

NETKY.SK • 7 November 2013, 12:27 • 2 min
Zubizarreta: Každý hráč Barcelony je lepší ako Ronaldo

BARCELONA - Debata o tom, kto je najlepší futbalista na svete, je podľa športového riaditeľa FC Barcelona Andoniho Zubizarretu zbytočná. Lionel Messi je u neho jasná jednotka a Cristiano Ronaldo z konkurenčného Realu mu - nadnesene povedané - nestojí ani za fajku dymu.

slovakia

left justify in out

"Messi je podľa mňa najlepší na svete. A Ronaldo? Ktorýkoľvek hráč FC Barcelona je lepší ako Ronaldo. Aj Cristian Tello je od neho oveľa lepší," povedal Zubizarreta v rozhovore pre španielsku televíziu Canal Plus. 

Bývalého reprezentačného gólmana Španielska veľmi potešil Messiho výkon v stredajšom súboji Ligy majstrov na Camp Nou proti AC Miláno. Najmä dva góly Argentínčana, ktorými pomohol k triumfu svojho tímu 3:1, označil za veľký návrat do formy po sérii zápasov bez streleného gólu. "Messi ukázal svoj charakter. Na trávniku príkladne pracoval a ukázal, že si zaslúži našu dôveru," vyhlásil Zubizarreta. 

Katalánci majú po štyroch odohraných zápasoch v H-skupine Ligy majstrov 10 bodov a už istý postup do osemfinálovej fázy. Zubizarreta tvrdí, že je to aj zásluha nového trénera Gerarda Martina, ktorý v lete vystriedal pri kormidle Tita Vilanovu. 

"Vieme, kam pod jeho vedením kráčame. Naša hra má fazónu, neopúšťame svoj vlastný štýl. My neuznávame víťazstvá bez peknej hry. To je naša barcelonská značka. A Martino to rýchlo pochopil," skonštatoval 52-ročný Zubizarreta, ktorý odchytal v španielskom reprezentačnom drese 126 stretnutí. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies