ZSSK ponúka fanúšikom hokeja výhodný sieťový cestovný lístok ICE Hockey 2011

NETKY.SK • 16 Marec 2011, 08:02 • 2 min
ZSSK ponúka fanúšikom hokeja výhodný sieťový cestovný lístok ICE Hockey 2011

ZSSK ponúka fanúšikom hokeja výhodný sieťový cestovný lístok ICE Hockey 2011

slovakia

left justify in out

img

Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) sa pripravuje na zvýšený záujem o cestovanie vlakom počas Majstrovstiev sveta (MS) v ľadovom hokeji.
      "Mimoriadne vlaky zatiaľ nechystáme, ale podľa potreby sme pripravení ich operatívne vypraviť," potvrdil predseda predstavenstva a generálny riaditeľ a. s. ZSSK Pavel Kravec.
      Spoločnosť odporúča fanúšikom hokeja využiť pravidelné diaľkové vlakové spojenia medzi Bratislavou a Košicami, najmä povinne miestenkové IC vlaky a rýchliky, ktoré jazdia počas dňa v dvojhodinovom takte.
      Na zápasy v Bratislave bude k dispozícii priame spojenie z Hlavnej stanice do stanice Nové Mesto, odkiaľ je zimný štadión dosiahnuteľný pešo za štvrť hodinu.
      Počas MS v hokeji môžu fanúšikovia využiť celosieťový cestovný lístok na všetky vlaky spoločnosti bez obmedzenia počtu ciest počas trvania podujatia.  
      Cestovný lístok ICE HOCKEY 2011 stojí pre druhú triedu 89 eur, pre prvú je o 10 eur drahší. Je neprenosný a viazaný na osobné údaje cestujúceho. Lístok si už možno kúpiť v predpredaji v osobných pokladniciach na železničných staniciach, ako aj cez internet. Viac informácií je dostupných na stránke www.slovakrail.sk
      TASR o tom dnes informoval hovorca spoločnosti ZSSK Alexander Buzinkay.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona