ŽSR vymieňajú podvaly medzi Veľkým Horešom – Pribeníkom, na trati bude výluka

NETKY.SK • 2 November 2016, 14:24 • 2 min
ŽSR vymieňajú podvaly medzi Veľkým Horešom – Pribeníkom, na trati bude výluka

BRATISLAVA - Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) začali 2. novembra realizovať výmenu podvalov neďaleko Čiernej nad Tisou, v traťovom úseku Pribeník – Veľký Horeš. Plánovaná výluka sa týka druhej traťovej koľaje, kde zamestnanci ŽSR vymenia 300 kusov podvalov v čase od 07.00 do 13.30 h a práce potrvajú do 4. novembra.

slovakia

left justify in out

Dôvodom opráv je celkové opotrebenie podvalov. Počas výluk zamestnanci ŽSR vymenia staré, drevené podvaly za betónové, s použitím stroja Atlas, ktorý je zabezpečený dodávateľsky. Následne sa uskutoční smerová a výšková úprava geometrickej polohy koľaje, aby bol zabezpečený normovaný stav. Keďže ide o dvojkoľajnú trať, železničná doprava bude odklonená po prvej koľaji, bez obmedzení v osobnej vlakovej doprave.

 

 

ŽSR prosia cestujúcu verejnosť o trpezlivosť a pochopenie v súvislosti s možnými obmedzeniami v železničnej doprave, ku ktorým môže dôjsť v dôsledku opravných prác a zároveň apelujú na zvýšenú pozornosť pri sledovaní vývesiek a hlásení staničného rozhlasu v železničných staniciach. Informáciu TASR poskytla hovorkyňa ŽSR Martina Pavliková.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies