ŽSR vymieňajú koľajnice na 800-metrovom úseku pri Liptovskej Mare

NETKY.SK • 20 September 2016, 11:34 • 2 min
ŽSR vymieňajú koľajnice na 800-metrovom úseku pri Liptovskej Mare

GALOVANY/LIPTOVSKÁ TEPLÁ - Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) začali dnes so súvislou výmenou koľajníc v medzistaničnom úseku Paludza - Liptovská Teplá. Práce potrvajú do 26. septembra. TASR o tom informovala hovorkyňa ŽSR Martina Pavliková.

slovakia

left justify in out

Počas údržby trate vymenia opotrebované koľajnice na 800-metrovom úseku druhej traťovej koľaje. Zároveň dôjde k oprave izolovaných stykov na koľajniciach a koseniu trávnatých porastov na železničnom telese. Uvedené činnosti ŽSR vykonávajú vlastnými personálnymi aj strojnými kapacitami.

 

Keďže trať medzi výhybňou Paludza a železničnou stanicou v Liptovskej Teplej je dvojkoľajová, počas denných výluk v čase od 7.30 do 14.30 h je železničná doprava prevádzkovaná obojsmerne po prvej traťovej koľaji. Proti správnemu smeru jazdia vlaky v smere Liptovský Mikuláš - Žilina.

 

"Cestujúcu verejnosť žiadame o trpezlivosť a pochopenie v súvislosti s obmedzeniami v železničnej doprave, ku ktorým môže dochádzať v dôsledku údržby trate," skonštatovala Pavliková.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies