ŽSR: Výluka v úseku Komárno – Komárno, zriaďovacia stanica, cestujúcich prepravia autobusy

NETKY.SK • 17 Marec 2017, 16:04 • 2 min
ŽSR: Výluka v úseku Komárno – Komárno, zriaďovacia stanica, cestujúcich prepravia autobusy

BRATISLAVA - Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) budú dňa 20. marca, v čase od 08.10 h do 13.30 h, realizovať výlukové práce v železničnej stanici (ŽST) Komárno, zriaďovacia stanica, a v medzistaničnom úseku ŽST Komárno – Komárno, zriaďovacia stanica.

slovakia

left justify in out

V rámci tejto výluky sa v uvedenom medzistaničnom úseku zrealizujú činnosti spojené s výmenou koľajníc, a to z dôvodu odstránenia defektoskopických porúch. Práce vykonávajú ŽSR vlastnými personálnymi kapacitami.

 

Vzhľadom na to, že ide o jednokoľajný medzistaničný úsek, cestujúci budú prepravovaní náhradnou autobusovou dopravou, ktorú zabezpečuje dopravca ZSSK.

 

ŽSR prosia cestujúcich o trpezlivosť a pochopenie v súvislosti s obmedzeniami v železničnej doprave, ku ktorým môže dochádzať v dôsledku výlukových prác, a zároveň apelujú na zvýšenú pozornosť pri sledovaní vývesiek a hlásení staničného rozhlasu v železničných staniciach.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona