ŽSR upozorňuje na výluku vlakov Nové Košariská – Podunajské Biskupice, náhradná doprava autobusmi

NETKY.SK • 21 November 2016, 14:11 • 2 min
ŽSR upozorňuje na výluku vlakov Nové Košariská – Podunajské Biskupice, náhradná doprava autobusmi

BRATISLAVA - Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) budú v dňoch 22. – 25. novembra 2016 realizovať výlukové práce v železničnej stanici (ŽST) Nové Košariská a v úsekoch Kvetoslavov – Nové Košariská, Nové Košariská – Podunajské Biskupice.

slovakia

left justify in out

V rámci týchto výlukových prác sa zrealizujú práce súvisiace s opravou a údržbou jazdnej dráhy, ktoré budú zahŕňať opravu geometrickej polohy koľaje, strojný výrub porastu a zváranie koľajníc. Dôvodom je zlepšenie prechodového prierezu a parametrov koľaje v predmetných úsekoch. Počas týchto prác nie je predpoklad k prechodnému zavedeniu obmedzenej rýchlosti vlakov. ŽSR vykonávajú opravné práce vlastnými personálnymi kapacitami.

 

Vzhľadom na to, že ide o jednokoľajnú trať, cestujúca verejnosť bude prepravovaná náhradnou autobusovou dopravou, ktorú zabezpečuje dopravca RegioJet.

 

ŽSR prosia cestujúcich o trpezlivosť a pochopenie v súvislosti s obmedzeniami v železničnej doprave, ku ktorým môže dochádzať v dôsledku výlukových prác a zároveň apelujú na zvýšenú pozornosť pri sledovaní vývesiek a hlásení staničného rozhlasu v železničných staniciach.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona