ŽSR upozorňuje na výluku na železničnéj trati medzi Raslavicami a Bardejovom

NETKY.SK • 22 November 2016, 14:15 • 2 min
ŽSR upozorňuje na výluku na železničnéj trati medzi Raslavicami a Bardejovom

BRATISLAVA - Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) zrealizujú v dňoch 24. a 25. novembra 2016 opravu mosta na trati Prešov – Bardejov. Ide o most v traťovom úseku Raslavice – Bardejov v kilometri 39,558.

slovakia

left justify in out

Železniční mostári počas výluky vo vlastnej réžii opravia oceľový most, pričom nosnou činnosťou bude výmena 36 nevyhovujúcich mostníc. Opotrebované drevené mostnice vymenia za nové, z tvrdého impregnovaného dreva.

 

Výluka si vyžiada aj obmedzenia v osobnej doprave v čase od 07.20 h do 14.00 h počas obidvoch dní. Náhradnú autobusovú dopravu medzi stanicami Raslavice a Bardejov zabezpečí dopravca ZSSK.

 

ŽSR prosia cestujúcu verejnosť o trpezlivosť a pochopenie v súvislosti s obmedzeniami v železničnej doprave, ku ktorým dochádza v dôsledku rekonštrukčných prác na moste a zároveň apelujú na zvýšenú pozornosť pri sledovaní vývesiek a hlásení staničného rozhlasu v železničných staniciach.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies