ŽSR spustia nové zabezpečovacie zariadenie v úseku Sabinov - Lipany

NETKY.SK • 29 Január 2018, 11:10 • 2 min
ŽSR spustia nové zabezpečovacie zariadenie v úseku Sabinov - Lipany

BRATISLAVA - Železnice Slovenskej republiky dnes, t. j. 29. januára o 07.00 h začali práce na železničnom priecestí v obci Červenica pri Sabinove na miestnej komunikácii odbočujúcej z hlavnej cesty č. I/68 smerom do novej štvrte rodinných domov (jedinečné identifikačné číslo SP1632), ktoré sa nachádza v traťovom úseku Sabinov – Lipany.

slovakia

left justify in out

Na toto priecestie pribudne nové svetelné priecestné zabezpečovacie zariadenie (PZZ), ktoré bude avizovať účastníkovi cestnej premávky prostredníctvom výstražnej svetelnej signalizácie prichádzajúci vlak. Práce potrvajú do piatka 16.30 h (2.2.).

 

Po celú dobu výluky až do aktivácie nového PZZ v km 43,902 v úseku Sabinov – Lipany bude vypnuté z činnosti aj PZZ na priecestí v km 43,307 (jedinečné identifikačné číslo SP1631), ktoré sa nachádza v obci Červenica pri Sabinove a ktoré križuje cestná komunikácia III. triedy smerom do obce Jakubova Voľa.

Práce na železničnom priecestí si nevyžiadali cestnú obchádzku.

 

Na pozemnej komunikácii budú počas výluky osadené prenosné cestné dopravné značky „IP 30a - zmena miestnej úpravy“ s textom „Pozor! Výstražné zariadenie vypnuté“, ktoré budú podľa určenia rozhľadových pomerov doplnené o dopravné značky P 2 „Stoj, daj prednosť v jazde“. Práce budú realizované zamestnancami ŽSR.

 

ŽSR prosia cestujúcich o trpezlivosť a pochopenie v súvislosti s obmedzeniami v železničnej doprave, ku ktorým môže dochádzať v dôsledku výlukových prác a zároveň apelujú na zvýšenú pozornosť pri sledovaní vývesiek a hlásení staničného rozhlasu v železničných staniciach.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies