ŽSR robia záťažové skúšky na výhybkách v Podbrezovej, v čase výluky je náhradná autobusová doprava

NETKY.SK • 2 August 2016, 17:44 • 2 min
ŽSR robia záťažové skúšky na výhybkách v Podbrezovej, v čase výluky je náhradná autobusová doprava

PODBREZOVÁ - Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) vykonávajú záťažové skúšky na výhybkách v železničnej stanici Podbrezová. V čase výluky je pre cestujúcich zabezpečená náhradná autobusová doprava. TASR o tom dnes informovala hovorkyňa ŽSR Martina Pavliková.

slovakia

left justify in out

Výlukové práce sa začali dnes a potrvajú do 3. augusta v čase od 10.00 do 13.50 h. Záťažové skúšky vykonáva spoločnosť CAD-ECO a zamestnanci ŽSR pracujú na udržiavacích prácach na železničnom zvršku v medzistaničnom úseku Brezno-Podbrezová a Podbrezová-Dubová.

 

ŽSR prosia cestujúcu verejnosť o trpezlivosť a pochopenie v súvislosti s obmedzeniami v železničnej doprave, ku ktorým môže dochádzať v dôsledku rekonštrukčných prác. Zároveň apelujú na zvýšenú pozornosť pri sledovaní vývesiek a hláseniach staničného rozhlasu v železničných staniciach.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona