ŽSR realizujú opravu priecestia v úseku trate Štúrovo - Levice, vlaky budú meškať

NETKY.SK • 8 September 2016, 18:27 • 2 min
ŽSR realizujú opravu priecestia v úseku trate Štúrovo - Levice, vlaky budú meškať

ŠTÚROVO/LEVICE - Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) realizujú opravu železničného priecestia (v km 30,290) v Želiezovciach, v úseku trate Štúrovo - Levice. Výlukové práce sa konajú bez potreby náhradnej dopravy. Účastníci cestnej premávky obídu opravované priecestie po vyznačených obchádzkových trasách, informovala dnes TASR Ivana Kapráliková z odboru komunikácie Generálneho riaditeľstva ŽSR.

slovakia

left justify in out

Výlukové práce sa realizujú v týchto dňoch v čase od 07.00 do 17.00 h a potrvajú do 10. septembra. „Pracovníci železnice opravujú priecestia v Želiezovciach. Starú asfaltovú konštrukciu v tomto priecestí nahradí nová. Súčasťou opráv je rozobratie starého asfaltu, následne sa vymení koľajový rošt so štrkovým lôžkom, nové štrkové lôžko sa upraví do profilu, vykoná sa smerová a výšková úprava koľaje a zriadi sa nové asfaltové priecestie,“ priblížila priebeh opráv zástupkyňa hovorkyne.

 

ŽSR prosia cestujúcu verejnosť o trpezlivosť a pochopenie v súvislosti s obmedzeniami v železničnej doprave, ku ktorým môže dochádzať v dôsledku rekonštrukčných prác a zároveň apelujú na zvýšenú pozornosť pri sledovaní vývesiek a hláseniach staničného rozhlasu v železničných staniciach.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona