ŽSR opravujú trať medzi Lučencom a Tomášovcami, vlaky nahradia autobusy

NETKY.SK • 20 Apríl 2016, 16:53 • 2 min
ŽSR opravujú trať medzi Lučencom a Tomášovcami, vlaky nahradia autobusy

LUČENEC – Viaceré opravy v úseku železničnej trate Lučenec - Tomášovce realizujú v týchto dňoch Železnice Slovenskej republiky (ŽSR). Ako informovala ich hovorkyňa Martina Pavliková, pre cestujúcich je počas trvania výluky od 20. apríla do 22. apríla zabezpečená náhradná autobusová doprava.

slovakia

left justify in out

"Počas výlukových prác bude vykonaná oprava koľajového lôžka výhybiek a koľajového lôžka nadväzujúcej koľaje od výhybky č. 33 v železničnej stanici Lučenec. Práce budú ďalej pozostávať z výmeny dlhých koľajnicových pásov, zo zriadenia sanačnej vrstvy, doštrkovania koľaje a úpravy štrkového lôžka do profilu a opravy geometrickej polohy koľaje," povedala hovorkyňa s tým, že práce vykonávajú zamestnanci ŽSR a sú realizované v niekoľkých etapách.

 

Ako dodala, ŽSR žiadajú cestujúcu verejnosť o trpezlivosť a pochopenie v súvislosti s obmedzeniami v železničnej doprave, ku ktorým môže dochádzať v dôsledku rekonštrukčných prác. "Zároveň apelujeme na zvýšenú pozornosť pri sledovaní vývesiek a hláseniach staničného rozhlasu v železničných staniciach," zakončila.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies