ŽSR chystá opravu trate na medzi Trnovcom nad Váhom a Šaľou, doprava bude obmedzená

NETKY.SK • 21 Apríl 2016, 13:42 • 2 min
ŽSR chystá opravu trate na medzi Trnovcom nad Váhom a Šaľou, doprava bude obmedzená

ŠAĽA – Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) pripravujú od 23. do 25. apríla výluku v železničnej doprave v úseku medzi Trnovcom nad Váhom a Šaľou, a tiež na šalianskej železničnej stanici.

slovakia

left justify in out

Dôvodom sú opravné práce na železničnom zvršku priecestia a jeho asfaltového povrchu. "Tieto udržiavacie práce sa realizujú kvôli zhoršujúcemu sa stavu uvedeného priecestia. Práce realizujú zamestnanci ŽSR," uviedla Ivana Popluhárová z Odboru komunikácie Generálneho riaditeľstva ŽSR.

 

Ako doplnila, súčasťou výluky bude aj nepretržitá cestná uzávierka priecestia v termíne od 23. do 26. apríla. Počas opravných prác bude na trati prechodne obmedzená rýchlosť.

 

"Prevádzka železničnej dopravy sa bude zabezpečovať po nevylúčenej koľaji. Počas výluky je predpoklad menšieho meškania vlakov. ŽSR prosia cestujúcu verejnosť o trpezlivosť a pochopenie v súvislosti s obmedzeniami v železničnej doprave, ku ktorým môže dochádzať v dôsledku výlukových prác a zároveň apelujú na zvýšenú pozornosť pri sledovaní vývesiek a hláseniach staničného rozhlasu v železničných staniciach," doplnila Popluhárová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies