ŽSR chcú dať na stravu a pitný režim zamestnancov 38 miliónov eur

NETKY.SK • 12 Jún 2014, 14:09 • 2 min
ŽSR chcú dať na stravu a pitný režim zamestnancov 38 miliónov eur

BRATISLAVA - Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) vyhlásili verejnú súťaž na zabezpečenie stravovania a pitného režimu svojich zamestnancov za predpokladanú cenu 37,95 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty (DPH).

slovakia

left justify in out

Tender na poskytovanie týchto služieb počas 42 mesiacov, teda tri a pol roka, rozdelili na dve časti.

 

Zabezpečenie stravovania formou stravných poukážok v zariadeniach, ktoré sú oprávnené poskytovať stravovacie služby a zároveň akceptujú stravovacie poukážky, má odhadované náklady 37 mil. eur. Predpokladaná hodnota zabezpečenia pitného režimu v podobe nápojových poukážok ako ochranného a preventívneho opatrenia pri záťaži teplom a chladom je 950 tis. eur. ŽSR informovali o začatí súťaže vo Vestníku verejného obstarávania. 

 

Lehota na predkladanie ponúk je 24. júla a na otváranie ponúk 25. júla. Pri vyhodnocovaní bude rozhodovať ekonomicky najvýhodnejšia ponuka a dodávateľ vzíde z následnej elektronickej aukcie v systéme evoservis.sk. Záujemcovia majú preukázať, že v rokoch 2011 až 2013 poskytli stravovacie poukážky v objeme nad 18 mil. eur a nápojové poukážky za vyše 165 tis. eur bez dane. 

 

Železnice Slovenskej republiky vznikli 1. januára 1993 rozhodnutím vlády o zriadení štátneho podniku. Na základe projektu transformácie a reštrukturalizácie sa od 1. januára 2002 rozdelili na dva samostatné subjekty - ŽSR a Železničnú spoločnosť, a.s. ŽSR majú základné imanie 800,17 mil. eur, spravujú a prevádzkujú železničnú infraštruktúru, vrátane 3 600 kilometrov tratí. Zo Železničnej spoločnosti začiatkom roka 2005 vznikli Železničná spoločnosť Slovensko, a. s. pre osobnú dopravu a Železničná spoločnosť Cargo Slovakia, a. s. pre nákladnú dopravu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies