Zrútenie plošiny počas koncertu v Španielsku si vyžiadalo desiatky zranených

NETKY.SK • 13 August 2018, 07:39 • 2 min
Zrútenie plošiny počas koncertu v Španielsku si vyžiadalo desiatky zranených

MADRID - Desiatky ľudí sa zranili, z toho štyria ľudia ťažko, po tom, ako sa počas športovo-hudobného festivalu O Marisquiňo v španielskom meste Vigo na severozápade krajiny zrútil úsek drevenej promenády.

slovakia

left justify in out

K incidentu došlo v nedeľu krátko pred polnocou.

 

Nábrežná plošina bola preplnená ľuďmi, ktorí sledovali koncert malorského rappera menom Rels B. V opatere lekárov je vyše 130 ľudí, ktorí utrpeli zranenia alebo šok. Podľa svedkov nastala po zrútení plošiny panika a niektorí diváci spadli do mora. Drevená promenáda bola dlhá 30 metrov a široká desať metrov.

 

Úrady vyslali na miesto incidentu potápačov, aby skontrolovali, či pod zrútenou konštrukciou nezostal niekto uväznený. Polícia potvrdila, že obete na životoch neeviduje. Rels B. v tweete zaželal zraneným silu a odporučil všetkým, ktorí sa boja o svojich blízkych, aby skontaktovali príslušné orgány.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona