Zrútenie budovy v Poznani spôsobil zrejme muž, ktorý zabil svoju ženu

NETKY.SK • 6 Marec 2018, 14:21 • 2 min
Zrútenie budovy v Poznani spôsobil zrejme muž, ktorý zabil svoju ženu

VARŠAVA - Zrútenie obytnej budovy v poľskej Poznani spôsobil pravdepodobne tamojší obyvateľ, ktorý zavraždil svoju ženu a potom sa chcel sám zabiť, pričom otvoril plynové ventily a spôsobil výbuch.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom poľská štátna tlačová agentúra PAP. Podľa jej údajov sa dotyčný muž nachádza s vážnymi popáleninami v nemocnici. Vo svojej utorkovej správe agentúra citovala anonymné zdroje blízke vyšetrovaniu. Prokuratúra však zatiaľ tieto nové informácie nepotvrdila.

 

Niektoré poľské servre dokonca informovali, že ženu zavraždili a odťali jej hlavu, píše Stredoevropan.cz. Médium wPolityce.pl spomenulo, že ženu zbavil hlavy ešte pred pádom budovy.


Po nedeľnej explózii našli v troskách zrúteného domu piatich mŕtvych, 21 ďalších osôb utrpelo zranenia, štyria z nich sú stále v nemocnici. V štvorpodlažnom dome bolo 18 bytov a žilo v ňom 40 obyvateľov. Štyri obete výbuchu našli záchranári v troskách budovy už v nedeľu, pozostatky piatej objavili v pondelok. Záchranári tiež v pondelok informovali, že sa im z trosiek podarilo zachrániť malého psíka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies