Zrútenie budovy v Brazílii má už osem obetí, ďalšie asi pribudnú!

NETKY.SK • 29 August 2013, 08:32 • 2 min
Zrútenie budovy v Brazílii má už osem obetí, ďalšie asi pribudnú!

SAO PAULO - Najmenej osem ľudí zahynulo podľa aktualizovaných správ z Brazílie pri utorkovom zrútení dvojposchodovej budovy, využívanej na komerčné účely na predmestí brazílskeho veľkomesta Sao Paulo. Počet zranených už prevyšuje dva tucty, informovali dnes miestne oficiálne zdroje.

slovakia

left justify in out

Smutná bilancia tragédie na predmestí Sao Mateus však podľa nich zrejme nebude konečná, pretože sedem zo zranených je v kritickom stave a navyše sa predpokladá, že ďalšie obete ležia pod troskami. K nešťastiu došlo pri rekonštrukcii niekdajšej čerpacej stanice na módny obchod, na stavenisku sa v inkriminovanom čase nachádzalo 35 ľudí, ďalšie utrpeli však ujmu na zdraví v okolí nešťastia. Mesto už potvrdilo, že v lokalite sa pracovalo bez adekvátnych povolení. Konkrétne príčiny pádu betónového panelu veľkosti 400 metrov štvorcových sú predmetom vyšetrovania.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies