Zrušili titulový zápas v MMA Ivana Buchingera

NETKY.SK • 11 Apríl 2015, 21:29 • 2 min
Zrušili titulový zápas v MMA Ivana Buchingera

MOSKVA - Buki je slovenský MMA zápasník v featherovej váhe. V tejto váhe patrí k najlepším zápasníkom v Európe, za jednu sezónu sa mu podarilo získať svetový titul v dvoch popredných európskych organizáciách ako Cage Warriors a momentálne je držiteľom titulu v ruskej M1 global.

slovakia

left justify in out

Práve v tejto organizácií mal obhajovať titul 10.4. 2015 v Moskve proti Turalovi  Ragimovi,  Tural je azerbaijanský zápasník ktorý bol predchádzajúcim majstrom, no práve Buki ho porazil a tento zápas mal byť odvetou. Zvyčajne to takto nebýva, že porazený ihneď dostane šancu, no Turalov tým tvrdil , že keď sa jeho bojovník nezraní pri zápase tak s prehľadom vyhrá.

 

Vedenie M1 teda povolilo odvetu. No posledný týždeň pred zápasom Tural ochorel a na zápas nemôže nastúpiť. Buki sa na zápas tvrdo pripravoval a trocha je sklamaný, lebo každému chcel dokázať, že titul patrí pravom práve  jemu. Buki ale bez zápasu v Moskve nezostane, bude bojovať v takzvanom super fight( je to zápas kde nejde o titul, oproti

 

titulovému zápasu ma miesto 5x5minut iba 3x5minut) jeho súper bude Aliyar Sarkerov z Ruska,  je to tvrdý zápasník, zo  svojich posledných siedmich zápasov  má šesť výhier a jednu prehru, Buki je na zápas 100%  sústredení a pripravený  si na svoje konto pripísať ďalšie víťazstvo, zatiaľ ich má 28. Držme mu palce!!!!




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies