Zrušili prezentáciu nového Star Treku v Cannes

NETKY.SK • 22 Jún 2016, 10:58 • 2 min
Zrušili prezentáciu nového Star Treku v Cannes

CANNES - Produkčná spoločnosť Paramount Pictures zrušila plánovanú prezentáciu očakávaného sci-fi Star Trek: Do neznáma na festivale reklamy Cannes Lions.

slovakia

left justify in out

Dôvodom je tragické úmrtie 27-ročného Antona Yelchina, predstaviteľa navigátora Pavla Čechova z moderných filmových spracovaní Star Treku (2009, 2013). "Všetkých nás nesmierne zarmútila strata nášho priateľa Antona Yelchina. Z rešpektu voči nemu sa tento týždeň nezúčastníme na ohlásenej akcii Star Trek: Do neznáma na Cannes Lions," uviedli zástupcovia Paramountu v oficiálnom vyhlásení. Snímka, ktorá je treťou časťou obnovenej filmovej série, by sa mala 22. júla dostať do amerických kín. Jej slovenská distribučná premiéra je zatiaľ ohlásená na 18. augusta.

 

Rodák z Petrohradu podľahol v nedeľu nad ránom zraneniam, ktoré utrpel, keď ho o stenu na príjazdovej ceste pritlačil jeho vlastný automobil. Podľa polície sa vozidlo pohlo dozadu na strmom kopci. Presné okolnosti nehody však ešte vyšetrujú, pričom pracujú aj s verziou o možnej technickej chybe. Automobilka Fiat Chrysler totiž v apríli oznámila, že zvoláva na opravy viac ako 1,1 milióna osobných áut a vozidiel SUV po celom svete, pretože sa môžu pohnúť aj po zaparkovaní a odchode vodiča. Jedným z problémových modelov by mal byť pritom aj Jeep Grand Cherokee, ktorý vlastnil Yelchin.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies