Zreľákov odchod zo Slovana nie je aktuálny, tvrdí Kmotrík ml.

NETKY.SK • 20 August 2015, 14:27 • 2 min
Zreľákov odchod zo Slovana nie je aktuálny, tvrdí Kmotrík ml.

BRATISLAVA - Vedenie futbalového klubu ŠK Slovan Bratislava dementovalo medializované informácie o možnom prestupe ofenzívneho univerzála Adama Zreľáka z Pasienkov do zahraničia.

slovakia

left justify in out

Server Tribal Football nedávno informoval, že o služby 21-ročného rodáka zo Starej Ľubovne (nar. 5. mája 1994) sa interesujú anglické kluby Stoke City, West Bromwich Albion a Leicester City. "Zreľákov odchod nie je aktuálny. Nemáme záujem oslabovať náš tím. Práve naopak, plne sa koncentrujeme na naplnenie našich cieľov v oboch domácich súťažiach," citovala oficiálna internetová stránka klubu slová viceprezidenta ŠK Slovan Ivana Kmotríka ml., ktorý na transferové šumy ešte poznamenal: "Záujem o Adama bol, ale oficiálne nás žiadny klub neoslovil. Museli by sme dostať mimoriadne lukratívnu ponuku, aby sme ju zvážili."


V mládežníckych časoch hráč Lipian prišiel do tímu "belasých" v polovici januára 2015 z konkurenčného Ružomberka, podpísal zmluvu na 2,5 roka s následnou opciou na ďalších dvanásť mesiacov. V uplynulom ročníku nastrieľal Adam Zreľák vo Fortuna lige 10 gólov, z nich poltucet ešte na jeseň v drese Liptákov. Opora slovenskej reprezentácie do 21 rokov má na konte aj jeden štart v najcennejšom drese.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies