Zreľák na antidopingovej kontrole napodobnil Škrtela, vypil sedem pív

NETKY.SK • 30 Marec 2016, 13:35 • 2 min
Zreľák na antidopingovej kontrole napodobnil Škrtela, vypil sedem pív

MYJAVA - S nekonečnými antidopingovými kontrolami mal v úspešnej kvalifikácii o postup na majstrovstvá Európy 2016 do Francúzska najväčšie skúsenosti kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Martin Škrtel.

slovakia

left justify in out

Po žilinskom stretnutí s Macedóncami vypil osem nealkoholických pív, po domácom zápase proti Ukrajincom o jedno menej. Niečo podobné sa v utorok prihodilo Adamovi Zreľákovi, ktorý nosí pásku v tíme Slovenska do 21 rokov.


"Dal som sedem, ale navyše aj tri trojdecové vody a dva veľké iontové nápoje. Absolvoval som prvý takýto test. Potrebovali 90 centilitrov, podarilo sa mi 60, takže sme museli počkať," uviedol s úsmevom po myjavskom vysokom triumfe (5:0) nad tureckými vrstovníkmi v 8. skupine eliminácie o účasť na budúcoročom kontinentálnom šampionáte 21-ročných v Poľsku pre agentúru SITA hráč ŠK Slovan Bratislava.


Okrem antidopingovej kontroly však má za sebou ešte jednu, príjemnejšiu premiéru - prvý hetrik v národnom drese. Ružomberský odchovanec vyslal svojmu súčasnému zamestnávateľovi jasný signál, na aký post patrí: "Debatovali sme aj s pánom Kmotríkom, mám informáciu, že opäť pôjdem do útoku. Dostal som novú chuť, určite sa najlepšie cítim na hrote. Dúfam v góly i na klubovej úrovni. V Slovane to bolo iba dočasné." Krátka anabáza na ľavej strane defenzívy mala tiež pozitívum. "Trochu už viem, ako sa správajú obrancovia. Premenil som obe šance plus pokutový kop. Verím, že chladnokrvnosť mi vydrží aj naďalej," dodal Zreľák.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies