Zreľák má zlomenú nohu, Slovanu bude chýbať 6-8 týždňov

NETKY.SK • 2 August 2016, 10:03 • 2 min
Zreľák má zlomenú nohu, Slovanu bude chýbať 6-8 týždňov

BRATISLAVA - Fortunaligový klub Slovan Bratislava prišiel na dlhšie obdobie o Adama Zreľáka. Mladý kanonier mu pre únavovú zlomeninu nohy bude chýbať šesť až osem týždňov.

slovakia

left justify in out

"Adam Zreľák sa zranil počas tréningu, keď mu pri behu praskla kostička v nohe. Z tohto dôvodu vynechal už ligový duel v Podbrezovej. Vyšetrenia preukázali, že Zreľák utrpel únavovú zlomeninu a kompletná rekonvalescencia si vyžiada dlhší čas. Minimálna doba regenerácie a návratu do tréningového procesu je šesť až osem týždňov," píše sa na oficiálnom webe "belasých".

 

Pre Slovan je to po odvolaní cyperského kouča Nikodimosa Papavasilia ďalšia tvrdá rana. Prvá prišla už v 2. predkole Európskej ligy UEFA, v ktorom slovenského vicemajstra prekvapivo vyradila lotyšská Jelgava po výsledkoch 0:0 doma a 0:3 vonku. Do najvyššej domácej súťaže síce Slovan vstúpil šesťbodovým ziskom, no v nedeľňajšom 3. kole nenadviazal na úspešné výsledky z domácej scény a v Podbrezovej prehral 0:2.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies