Zreľák definitívne hráčom ŠK Slovan Bratislava

NETKY.SK • 14 Január 2015, 13:44 • 2 min
Zreľák definitívne hráčom ŠK Slovan Bratislava

BRATISLAVA - Opora futbalovej reprezentácie do 21 rokov a dosiaľ hráč MFK Ružomberok Adam Zreľák sa stal s definitívnou platnosťou súčasťou kádra ŠK Slovan Bratislava.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťročný rodák z Lipian (nar. 5. mája 1994) sa s vedením úradujúceho slovenského majstra dohodol na 2,5-ročnej zmluve s následnou ročnou opciou. Zreľák sa pridá k novým spoluhráčom v sobotu 17. januára na sústredení "belasých" v Špindlerovom Mlyne v Česku.

 

"V klube sme šťastní, že sa nám tento prestup podaril zrealizovať. V utorok sme boli dohodnutí na úrovni klubov a dnes pred malou chvíľou prišlo ku vzájomnej dohode medzi Slovanom a Zreľákom. Sme presvedčení, že príchodom Adama vzrastie naša útočná sila. Veríme, že fanúšikovia vnímajú výrazné omladenie nášho kádra s perspektívou do budúcnosti," citoval v stredu klubový web slová generálneho riaditeľa ŠK Slovan Bratislava Dušana Tittela, ktorý pripomenul, že zmeny v kádri ešte nie sú definitívne uzavreté. 

 

Dvadsaťročný ofenzívny univerzál s inštinktom na strieľanie gólov skóroval za Ružomberok šesťkrát v jesennej časti Fortuna ligy 2014/2015. Zreľák si urobil veľmi dobré meno najmä v mládežníckych reprezentáciách, najmä u trénera Ivana Galáda v "dvadsaťjednotke." Medzi pamätné momenty jeho doterajšej kariéry patrí gól v drese SR "21" proti rovesníkom z Holandska, ktorý znamenal postup do baráže o účasť na ME. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies