Zrejme lúpežná vražda zamestnankyne banky, korisť zlato za 333.000 eur

NETKY.SK • 20 Marec 2012, 07:50 • 2 min
Zrejme lúpežná vražda zamestnankyne banky, korisť zlato za 333.000 eur

Zrejme lúpežná vražda zamestnankyne banky, korisť zlato za 333. 000 eur - Krimi Neobvyklú brutálnu vraždu s pravdepodobne lúpežným motívom vyšetrujú kriminalisti z rakúskej spolkovej krajiny Tirolsko.

slovakia

left justify in out

img

Neobvyklú brutálnu vraždu s pravdepodobne lúpežným motívom vyšetrujú kriminalisti z rakúskej spolkovej krajiny Tirolsko.
      Ako informoval dnes na tlačovej konferencii v Innsbrucku druhý muž tirolského Krajinského kriminálneho úradu Christoph Hundertpfund, žena, ktorú našli bez známok života v piatok vo vyhorenom vozidle v katastri obce Wiesing v okrese Schwaz, zomrela cudzím zavinením. Obeťou zločinu je 49-ročná zamestnankyňa finančného inštitútu. Príčinou úmrtia bola otrava oxidom uhoľnatým, žena bola v čase založenia požiaru ešte živá.
      O samotnom zločine však vyšetrovatelia predbežne s ohľadom na prebiehajúce testy, vrátane toxikologických, nechceli hovoriť. Pripustili však, že bol precízne naplánovaný a dokonaný.
      Páchateľovi sa však napriek tomu nepodarilo realizovať všetko do dôsledku. Požiar, v ktorom obeť uhorela a ktorý založil s evidentným cieľom zahladiť stopy, totiž pri uzavretých oknách vozidla po istom čase predčasne vyhasol.
      Vyšetrovanie ukázalo, že žena opustila pracovisko vo štvrtok okolo 17.00 h s dvoma taškami, v ktorých sa malo nachádzať osem kg zlata. Okolo 21.30 hod opustila po večeri s dcérou bydlisko, aby sa, ako predpokladajú vyšetrovatelia, stretla so svojím neskorším vrahom.
      Zlato v hodnote 333.000 eur, ktoré mala zrejme s vedomím zamestnávateľa predať, sa zatiaľ nenašlo.

Zdroj: TASR/APA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies