Zrážky demonštrantov v Donecku si vyžiadali najmenej sedem zranených!

NETKY.SK • 6 Marec 2014, 06:30 • 2 min
Zrážky demonštrantov v Donecku si vyžiadali najmenej sedem zranených!

DONECK/CHARKOV - Najmenej sedem zranených museli dnes zdravotníci v Donecku ošetriť po zrážkach, ku ktorým došlo v centre mesta medzi proruskými aktivistami a účastníkmi manifestácie za zachovanie jednotnej Ukrajiny. Informácie priniesol internetový server segodnya.ua, podľa ktorého sa počet proruských aktivistov odhaduje na 2000 a počet demonštrantov za jednotu krajiny na 7.000-10.000.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

 Nad Leninovým námestím, na ktorom sa konal míting proukrajinských síl, však medzičasom vejú výlučne ruské vlajky. Aktivisti z proruského tábora napadli dokonca príslušníkov ukrajinských bezpečnostných síl, ktorí sa počas pokračujúcich protestov v Donecku snažia zachovávať zdržanlivosť. 
      

Podľa tlačovej agentúry DPA sa demonštrácia proruských síl proti novému vedeniu v Kyjeve konala dnes i vo východoukrajinskom Charkove.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona