Zrážku s nákladným autom neprežila 32-ročná vodička

NETKY.SK • 21 Január 2015, 14:52 • 2 min
Zrážku s nákladným autom neprežila 32-ročná vodička

BRATISLAVA - Pri zrážke s kamiónom dnes krátko po 12:00 medzi obcou Nižný Hrabovec v okrese Vranov nad Topľou a mestom Strážske v okrese Michalovce zomrela 32-ročná žena z Humenného.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA ďalej informovala prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová, vodička prešla z neznámych príčin do protismeru, kde sa zrazila s nákladným autom, ktoré šoféroval 47-ročný Ukrajinec. Žena zraneniam na mieste podľahla. Vodič nákladného auta alkohol v krvi nemal. Polícia vo Vranove nad Topľou v tejto veci začala trestné stíhanie za usmrtenie. Ako uviedla Zuzana Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ), havarované osobné auto bolo zakliesnené pod kamiónom. Hasiči z Vranova nad Topľou museli ženu z auta vyslobodiť pomocou hydraulického zariadenia, jej zranenia však boli nezlučiteľné so životom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies