Zrážku osobného vlaku s minibusom neprežilo najmenej 14 ľudí

NETKY.SK • 6 December 2015, 10:20 • 2 min
Zrážku osobného vlaku s minibusom neprežilo najmenej 14 ľudí

JAKARTA - Najmenej 14 mŕtvych a desať vážne zranených si vyžiadala dnes dopravná nehoda v indonézskej metropole Jakarta, kde osobný vlak narazil do minibusu na železničnom priecestí. Agentúra AP o tom informuje s odvolaním sa na oblastného náčelníka polície.

slovakia

left justify in out

Vodič minibusu údajne ignoroval výstražné znamenia na priecestí a vošiel na koľaje, na čo jeho vozidlo zachytil prímestský vlak smerujúci z Jakarty do priľahlého mesta Bogor. Vlaková súprava ťahala minibus až k nástupišťu vzdialenému od miesta stretu približne 300 metrov.


Trinásť ľudí z cestného vozidla zomrelo ihneď po zrážke, ďalší podľahol zraneniam po prevoze do nemocnice, informoval policajný náčelník Wirdhanto, ktorý podobne ako mnohí iní Indonézania používa len jedno meno. Dodal, že zranenia neutrpel nikto spomedzi cestujúcich vlaku, ktorý pozostával z ôsmich vozňov a viezlo sa v ňom približne 400 ľudí.


Podľa Wirdhanta boli v čase nehody v prevádzke všetky signalizačné zariadenia v danom úseku železnice.



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona