Zrážku dvoch poľských občanov v Trebišovskom okrese neprežil motocyklista

NETKY.SK • 4 Jún 2018, 16:27 • 2 min
Zrážku dvoch poľských občanov v Trebišovskom okrese neprežil motocyklista

TREBIŠOV - Včera poobede došlo na štátnej ceste v okrese Trebišov k dopravnej nehode, ktorá mala tragické následky pre 43-ročného občana Poľskej republiky.

slovakia

left justify in out

Podľa doterajších zistení občan Poľskej republiky ako vodič motocykla zn. Triumph z doposiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s protiidúcim osobným motorovým vozidlom zn. Toyota Land Cruser, ktoré v tom čase viedol 43-ročný, tiež občan Poľskej republiky.

 

„Pri zrážke utrpel vodič motocykla zranenia, ktorým na mieste podľahol.  U vodiča vozidla bola na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu vykonaná dychová skúška s negatívnym výsledkom, u nebohého muža bude prítomnosť alkoholu zisťovaná pri pitve. Predbežná škoda no vozidle aj motocykli bola vyčíslená na 6000 eur,“ informovala Netky policajná hovorkyňa Lenka Ivanová z KR PZ v Košiciach.

 

Vyšetrovateľ Policajného zboru v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Presná príčina dopravnej nehody, miera zavinenia i bližšie okolnosti sú predmetom ďalšieho vyšetrovania aj za prítomnosti znalca z odboru cestná doprava, ktorý bol prítomný na mieste dopravnej nehody.

 

 

img

Nehoda sa stala v tiahlej zákrute. Foto: Polícia

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona