Zrážku autobusu s vlakom neprežilo v Ottawe päť ľudí

NETKY.SK • 18 September 2013, 17:45 • 2 min
Zrážku autobusu s vlakom neprežilo v Ottawe päť ľudí

OTTAWA - V kanadskej Ottawe sa v stredu zrazil dvojposchodový mestský autobus s osobným vlakom. Haváriu podľa záchranárov neprežilo najmenej päť ľudí, ďalších aspoň šesť utrpelo vážne zranenia.

slovakia

left justify in out

Televízne zábery ukazujú ťažko poškodený autobus na mieste nešťastia, kde zasahujú požiarnici a sanitky. Predok autobusu bol v dôsledku kolízie očividne odtrhnutý. Hovorca hasičov Marc Messier pre televíziu CTV News povedal, že podľa predbežných zistení zomrelo päť ľudí, všetci v autobuse. Spoločnosť VIA Rail, ktorá vlak prevádzkuje, haváriu potvrdila a uviedla, že vo vlaku vážnejšie zranenia neutrpel nik. K incidentu došlo na západnom konci kanadského hlavného mesta v čase rannej dopravnej špičky. Jeho príčina zatiaľ nie je známa, podľa očitých svedkov však vodič autobusu nezastal na vlakovom priecestí so spustenými závorami.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies