Zrážku autobusu s minibusom neprežilo 22 ľudí

NETKY.SK • 19 Júl 2013, 07:44 • 2 min
Zrážku autobusu s minibusom neprežilo 22 ľudí

CHARTÚM - Sudánske oficiálne médiá vo štvrtok informovali o mimoriadne tragickej dopravnej nehode, ktorá si vyžiadala 22 mŕtvych a deväť zranených.

slovakia

left justify in out

Kolízia rýchlo idúceho autobusu s menším vozidlom sa podľa rozhlasovej stanice Umm Durmán odohrala na ceste medzi prístavom Búr Súdán na pobreží Červeného mora a mestom Kassala pri hranici s Eritreou. Správa na internetovej stránke stanice uvádza, že príčinou zrážky autobusu bežnej veľkosti s minibusom bola jeho rýchlosť, ďalšie podrobnosti však zatiaľ nie sú známe.

Smrteľné nehody na sudánskych cestách sú pomerne časté, čo býva pripisované správaniu tamojších vodičov. Podobne tragická nehoda sa stala v júni na území sudánskeho štátu Biely Níl, kde zahynulo 38 ľudí pri zrážke autobusu s kamiónom. Jej príčinou bola podľa polície takisto neprimeraná rýchlosť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona