Zrážka vozidiel s migrantmi neďaleko Bratislavy: Zranilo sa 37 ľudí

NETKY.SK • 25 August 2015, 10:23 • 2 min
Zrážka vozidiel s migrantmi neďaleko Bratislavy: Zranilo sa 37 ľudí

VIEDEŇ - V rakúskej obci Nickelsdorf, ležiacej v rakúsko-maďarskom prihraničí neďaleko Bratislavy sa dnes po zrážke dvoch menších nákladných vozidiel prevádzačov zranilo najmenej 37 ľudí.

slovakia

left justify in out

Informáciu o rannej dopravnej nehode, pri ktorej utrpeli zranenia utečenci, priniesol rakúsky verejnoprávny rozhlas ORF s odvolaním sa na hovorcu polície Wolfganga Bachköniga.


Iba nedávno rakúske médiá priniesli správu o nehode v Mönchhofe, pri ktorej došlo k zraneniu troch osôb. Tentoraz jedno z vozidiel narazilo zozadu do druhého a to narazilo do stromu a napokon zostalo ležať na streche.


Obe vozidlá prepravovali asi 70-90 utečencov, odhaduje rakúska polícia. Časť z nich po kolízii ušla z dejiska nehody, najmenej 37 ľudí však utrpelo zranenia, sedem z nich ťažké. Sanitky ich prepravili do nemocníc v Kittsee, Eisenstadte a Hainburgu.


Prevádzačom, ktorí havarované automobily prenajali u istej viedenskej firmy, sa z miesta nehody podarilo ujsť, zrejme v tzv. sprievodnom motorovom vozidle.


Pátranie po migrantoch, ktorí z miesta nehody ušli, pokračuje.


 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies